Co będzie potrzebne:
- mozzarella mini - 1 duże opakowanie
- mozzarella mini - 1 duże opakowanie
- salami w plastrach - u mnie mix trzy rodzaje
- bazylia - małe listki
- wykałaczki
Na początek wyłożyłam sobie na deskę wszystkie produkty do wykonania koreczków.
Na początek wyłożyłam sobie na deskę wszystkie produkty do wykonania koreczków.
Żeby mieć je pod ręką w jednym miejscu.
Na wykałaczkę nadziewamy małą kuleczkę mozzarelli, listek bazylii, plaster salami zwijamy w rulonik i też
nadziewamy na wykałaczkę, i kolejno powtarzamy listek bazylii i kuleczkę mozzarelli.
Wszystko ładnie układamy na talerzu.
Koreczki bardzo ładnie wyglądają, najlepiej smakuje schłodzone. Polecam. SMACZNEGO.
Stopień trudności: bardzo łatwe
Koreczki bardzo ładnie wyglądają, najlepiej smakuje schłodzone. Polecam. SMACZNEGO.
Stopień trudności: bardzo łatwe
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz