Zawijamy i przekrawamy na pół pod skosem.
Tak przygotowane roladki warzywne przekładamy na talerz. Przekąska gotowa, najlepiej smakuje schłodzona. SMACZNEGO.
Co będzie potrzebne:
Co będzie potrzebne:
Placek smarujemy roztopionym masłem z przyprawami. Posypujemy żółtym serem. Kroimy na 12 części.
Tak przygotowane chipsy przekładamy na blaszkę na papier do pieczenia. Wkładamy do nagrzanego do temperatury 180C piekarnika, pieczemy 8-10 minut. Po upieczeniu pozostawiamy chwilę do ostygnięcia.
Z drugim plackiem postępujemy analogicznie :)
Chipsy są gotowe :) Szybka, fajna przekąska. Ja podałam do nich sos czosnkowy i swój pikantny keczup z cukinii. Z dwóch placków tortilli wychodzi porcja dla dwóch osób. SMACZNEGO.
Stopień trudności: łatwe
Placek smarujemy roztopionym masłem z przyprawami. Posypujemy żółtym serem. Kroimy na 12 części.
Tak przygotowane chipsy przekładamy na blaszkę na papier do pieczenia. Wkładamy do nagrzanego do temperatury 180C piekarnika, pieczemy 8-10 minut. Po upieczeniu pozostawiamy chwilę do ostygnięcia.
Z drugim plackiem postępujemy analogicznie :)
Chipsy są gotowe :) Szybka, fajna przekąska. Ja podałam do nich sos czosnkowy i swój pikantny keczup z cukinii. Z dwóch placków tortilli wychodzi porcja dla dwóch osób. SMACZNEGO.
Stopień trudności: łatwe
Co będzie potrzebne: