Skonka gotuje

Strony

▼
poniedziałek, 10 listopada 2014

Makaron w sosie śmietanowym z wędzonym łososiem

›
Co będzie potrzebne:  - makaron - u mnie kolanka - 300 g - wędzony łosoś - u mnie w plastrach - 100 g - śmietana słodka 30% - 200 ml ...

Gulasz z żołądków drobiowych

›
Co będzie potrzebne:  - żołądki z kurczaka - 500 g - cebula - 500 g - czosnek - 3 ząbki - papryczka chili - 1 sztuka - przyprawy:...

Cukinia - talarki nadziewane mięsem

›
Co będzie potrzebne:  - cukinie - 1 sztuka - cebula - 1 sztuka - koncentrat pomidorowy - 3 łyżki - mięso mielone wieprzowe - 0.3 kg...

Kurczak farmerski *

›
Testowałam ostatnio gotowe przyprawy do kurczaka które można dostać w markecie.  - Na pierwszy ogień poszła  przyprawa do kurczaka po sta...

Warkocz z ciasta francuskiego nadziewany szpinakiem i fetą

›
Co będzie potrzebne:  - ciasto francuskie świeże - 1 opakowanie - szpinak mrożony - 400 g - ser feta - 1 opakowanie - 270 g - jaj...
1 komentarz:
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer

O mnie

Moje zdjęcie
Skonka
Gdańsk, Pomorskie, Poland
Gotowanie mnie relaksuje i odpręża. Lubię poznawać nowe smaki, próbować, eksperymentować w kuchni. W trakcie gotowania zapominam nawet o największym bólu głowy :)
Wyświetl mój pełny profil
Obsługiwane przez usługę Blogger.